4 Ağustos 2013 Pazar

Flormar - Eye Make - Up Removal Pads with Aloe Vera

Flormar

Selam arkadaşlar :))
Bu yazım Flormar'ın yeni çıkartmış olduğu göz makyaj temizleyici pedleriyle ilgili. MAkyajla ilgilenenler olarak hepimiz Flormar'daki gelişmeleri izlemekteyiz. Son 2 yılda yaptıkları yniliklere büyük hız verdiler. Ürünlerinin ambalajlarından tut, içerikleri ve kalitelerine kadar büyük ilerleme kaydettiler. Bunların yanında yan ürünler piyasaya sürdüler. Bunlardan birisi de göz makyaj temizleme pedleri.
 
Flormar göz makyaj temizlerinin 2 çeşidi mevcut. Bunlardan birisi Aloe Vera'lı, bir diğeri ise Jojoba yağlı. Cildimin hassas olduğu söylediğimde satış danışmanı Aloe Vera'lısını önerdi ve hiç tereddüt etmeden satın aldım.
 
Flormar
 
Reside gördüğünüz gibi pedler disk şeklinde. Pütürcüklü bir yapıya sahip.
 
Flormar
 
Eni de çok ince. Bir kutunun içinde 50 tane ped bulunmakta. Açıldıktan sonra da önerilen kullanım süresi 6 ay.
 
Aslında güzel düşünülmüş bir ürün. İkisi bir arada. Çıkar kutudan direk makyaja uygula. Fakat pedlerin pütürcüklü yapısı göz çevremi tahriş etti. Makyajımı temizledikten sonra göz altlarıma dokunduğumda bir yanma hissi oluştu. 2 kullanımdan sonra kullanmayı bıraktım.
 
Kendi gözlerim için en iyi temizleme şeklinin yumuşak disk pamuklara göz makyaj temizleme suyu olduğu düşüncesindeyim. 6 aydır Diadermine 'ın hassa göz makyaj temizleyicisini kullanmaktayım. Çok da memnunum.
 
Diadermine
 
Ben gibi hassas, yağlı ve sivilceye yatkın bir cilde sahip olanlara tavsiye edebileceğim bir ürün.
 

1 yorum: