2 Eylül 2013 Pazartesi

English Home Eau De Cologne - Soft


Selam Arkadaşlar :) Çok güzel bir hafta geçirdim minnoşum, ablam ve ablamın eşi sayesinde. Tabi özellikle minnoşum sayesinde :). 11 aylık dünyalar tatlısı, şekeri, akıllısı, minnoşu bir yeğenim var benim. Son zamanlarda hayatımın yolunda gitmesine vesile olan nedenlerden birisi kendisi. Çok seviyorum köftemi! Tombul köftem o benim :)
 
Her hareketiyle bizi şaşırtıp güldürüyor kedoşum. Onunla çok güzel vakit geçirdik. Krem tüplerimi dişledi, ojelerimin kağıtlarını yedi ve daha bir sürü şey... Ona her şey serbest :)
 
Ablamla da bol bol gezme, alışveriş yapma, sohbet etme ve korku filmi gecesi düzenleme gibi aktivitelerimiz oldu ve çok güzel bir hafta geçirdim. Bu alışverişlerimizden birinde ablamın ev tekstili alışverişini yaparken ben de kolonyadır, body mist'tir takıldım kasanın yanında ve bu cici şişeli kolonyayı kaptım ve ablam aldı onu bana. O kadar mutlu oldum ki. Kullanmalara kıyamıyorum. İnsan sevdiklerinde çok uzak kalınca onlardan aldıkları hediyelere çok anlamlar yüklüyor, kıyamıyor dokunmalara.
 
Gelelim kokusuna. Eski Johnson's Baby kolonyasını hatırlar mısınız bilmem. Tek çeşitti diye hatırlıyorum. Buzlu plastik beyaz şişe içerisinde. Mis gibi kokardı. Çok soft, temiz bir kousu vardı. İşte bu kolonya aynı o eski koku gibi kokuyor. Sürdükten sonra kokusu bir süre kalıp değişmeden uçup gidiyor. Neden böyle dedim. Bazı kolonyalar vardır, elinize sürdükten sonra değişik bir kokuya dönüşür ve sizi rahatsız eder. Bu öyle değil. Eğer soft ve temiz kokulardan hoşlanıyorsanız tereddüt etmeden alıp kullanabilirsiniz.
 
İyi haftalar hepinize...:)

4 yorum: