9 Aralık 2013 Pazartesi

PANTANE PRO - V Yoğun Nemlendirici Saç Bakım Köpüğü

 
Uzun bir aradan sonra tekrar blogumdayım, sizlerleyim. İş, dersler, hastalık derken uzun bir süre ara vermek zorunda kalmıştım. Çok severek kullandığım bir ürünü sizlere tanıtmak amacıyla geri döndüm :)
 
Bloguma yazı giremediğim bu 3-4 aylık dönemde saçlarımın (röfleli) kuruluğuna çare olsun diye birçok saç ürünü denedim ama bu ürün gibisini, görmedim. Kullanımı o kadar rahat ve eğlenceli ki:).
 
Bildiğiniz şekillendirici köpüğe benzer bir yapısı var. Banyodan sonra ıslak saça uyguluyorsunuz (Ben iki ceviz büyüklüğü kadar kullanıyorum) ve 10-15 dakika bekliyorsunuz ve saçlarınız ağırlaşmadan nemleniyor. Kesinlikle hacim kaybetmiyor.
 
Uygulamadan sonra saçınıza hangi işlemi uygularsanız uygulayın, ne elektriklenme, keçeleşme ne de ağırlaşıp hacim kaybetme gibi bir sorunla karşılaşıyorsunuz.
 
Muhteşem bir kokusu var. Eski bildiğimiz Pantane şampuan kokusunu alıyorsunuz. Ben 4 haftadır kullanıyorum ve hala içi dolu. Bereketli bir ürün. Bundan sonra her zaman elimde bulunduracağım ürünler arasında bu ürün.
 
Saçlarınızda kuruluk, elektriklenme gibi sorunlar yaşıyorsanız mutlaka kullanın derim :)
Hepinize iyi haftalar :)...

7 yorum:

  1. Bende cok begeniyorum bu kopugu bendeki eski sisede olandan ama. Saclarin gercekten elektiriklenmesni onleyip guzelce nemlendiriyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim gibi düşünen biri dha olduğuna mutlu oldum :) Bu serinin saç maskesi de çok güzel. :)

      Sil
  2. Bu arada yorumlarinizda harf denetimi var. Bu denetimler bir cok yorum yazarinin yazmasini engelliyor .

    YanıtlaSil
  3. Peki şekil vermeye bi faydası var mı ? Sırf şekil için john frieda düşünüyorumda şekle etkisi varda bu da alınabilir (:

    Bloğuma beklerim (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürünü eline sıktığında köpük şeklinde fakat saçına sürdüğünde krem haline geliyor. Sadece nemlendirme amaçlı kullanılabilecek bir ürün. Şekillendirme sırasında sadece saçını elektriklenmeden kurtarabilir. Normal saç kreminden farkı yok aslında.

      Ama ben çok memnunum. Şu an boyalı saçlar için olan köpüğü kullanıyorum. Nemlendirmesinden çok memnunum ama :)

      İzlemeye aldım bile :)

      Sil