2 Haziran 2014 Pazartesi

Alışveriş #1

Selam arkadaşlar :)))...
Bugün şunu fark ettim; sürekli yaptığım alışverişleri, bitmiş ürünlerim hakkındaki yorumlarımı sürekli erteliyorum. Bundan sonra yazılarımı daha düzenli bir şekilde yapacağım. Bununla birlikte yazılarımı konularına göre indekslemeye karar verdim.
 
Bu yazımda sizlere bu sabah Boyner alışverişimdeki ürünlerden bahsedeceğim. Bu alışverişimde üç ürün aldım. Bu ürünler Dior Capture Totale Fondöten, DiorSkin Nude Rose Powder ve DiorBlush Trianon Edition Allık.
 
 
Satış personeli bana nasıl bir ürün aradığımı sorduğumda üzerine pudra kullanmanın gerekmediği, yüzde katman gibi durmayan, kalıcı bir fondöten aradığımı söyledim ve bana Dior Capture Totale Fondöten'i önerdi. Ten rengim en açık rengi olan 010 Ivory rengi ile uyuştu. Ben de aldım :).
 
 
 
Ürünü henüz açmadım. Ürünün ömrü kapağı açıldıktan 12 Ay sonra sona eriyor. Ürünün vaat ettikleri; Kırışıklıklar daha genç görünümlü bir cilt için pürüzsüzleşir. Nemlendirme ve esneklik sağlarken sorunsuz bir şekilde ciltle birleşebilen gözle görülmeyen bir örtü sayesinde koyu lekeler kaybolur. Canlılık ve transparanlıkla anında cilt tonunu aydınlatan çok yönlü pigmentler ve ışığı dağıtan geliştirilmiş formül ince, yumuşak ve rahatlatıcı yapısıyla gençlik güzelliği , canlılık kazandırır.
 

Ayrıca ürün 25 SPF'li bir ürün. Bu koruma faktörü benim için yeterli değil ama bu ürünün altına güneş kremimi sürerek rahat bir şekilde kullanabileceğimi düşünüyorum.

 
Bu ürünün en sevdiğim özelliği şişenin buzlu cam olması ve yukarıdaki resimde görmüş olduğunu ürün mührü oldu. Bu tür ince ayrıntılar çok hoşuma gidiyor :). 
 
Bahsedeceğim ikinci ürün DiorBlush Trianon Edition Allık. Son zamanlarda bir allık hastalığına tutuldum. Dior standında görünce almam gerektiğini düşündüm ve kaptım.
 
 
Şu güzelliğe bakar mısınız :))).. Bu renk 946 Pink Reveire. Görsellerde arattırdığınızda bu rengi çok farklı tonlarda görmeniz mümkün. Ama yukarıdaki fotoğraftaki renk gerçeğine çok yakın. Bu ürünü de henüz açmadım. Ama stantta denediğimde ok ince bir yapısı var. Kokulu bir ürün. Ben bayıldım :).
 
 
Ürünün bir de yukarıdaki gibi bir aplikatörü var. Kılları ota sertlikte ve bu ürünün kullanımı için ideal bir fırça.
 
 
Allığın böyle de (yukarıda) bir kadife kılıfı var. Ah bu detaylar :).
 
Bahsedeceğim üçüncü ürün ise DiorSkin Nude Rose Powder. Böyle güzel bir renk yok ya. Tabi ürünü henüz açmadığım için uygulayıp koyamadım fotoğrafını.
 
Diorskin Nude Natural Glow Fresh Powder Make-up
www.marieclaire.co.uk sitesi görselidir.
 
Siz de benim gibi çok hafif sedefli, gül kurusu pembesi tonlarında doğal tonlardan hoşlananlardansanız. Bu ürün tam sizlik.
 
 
Ürünün rengi yukarıdaki görseldekine çok yakın. Aplikatörü ise aşağıdaki resimde gördüğünüz üzere beyaz kadife dokunuşlu bir ponpon :)...
 
 
Sevgiler...

4 yorum:

  1. Dior allığına bayıdım canım sorması ayıp ne kadar:)
    http://sansaafashion.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Yanlış hatırlamıyorsam 140 TL idi.

      Sil
  2. Hadi aç ve kullan ve göster bize :)
    Güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım.
      Ben de sabırsızlanıyorum gerçekten. fondötenden çok umutluyum :).

      Sil