12 Haziran 2014 Perşembe

Kerastase Elixir Ultime Saç Bakım Serisi

Selam arkadaşlar,
Bu yazımda sizlere kullanmakta olduğum Kerastase Elixir Ultime Saç Bakım Serisi'nden bahsetmek istiyorum. Saçlarım çok kere işlemden (röfle) geçtiği için yıpranmış durumda. en son kuaföre gidişimde çok sevdiğim uzun saçlarımı kısaltmak zorunda kaldım. Kuaförüm saçlarımın çok kuru ve besinsiz kalmış olduğunu belirtti ve bu seriyi önerdi. Ben de hiç tereddütsüz aldım. Bu seti almasam da başka bir Kerastase serisi ürünlerinden alacaktım. Kuaför tavsiyesi ile aldığım için daha rahatım.
 
Kerastase Elixir
 
Kerastase Elixir Ultime Oleo Complexe Saç Banyosu 250 ml: Saçlarını röfleli kullananlar bilirler kullanmayanlar da tahmin edebilirler saçın nasıl yıprandığını. Hele bir de su deyince nasıl kördüğüm olduğunu. İşte bu şampuanın güzelliği tam bu esnada devreye girip saçları yumuşacık yapıyor. bu üründen gerçekten çok memnunum. Ama son birkaç gündür saçlarımda çok rahatsız edici bir kaşıntı var. Bu durumu kesinlikle bu şampuana bağlamak istemiyorum. Bu ürün bittikten sonra başka bir serisinin şampuanını deneyeceğim.  Her şeye rağmen çok memnun kaldım bu üründen. Ayrıca bu şampuan günlük kullanıma da uygun.
 
Kerastase Elixir Ultime Oleo Complexe Saç Maskesi 200 ml: Bu ürün şampuanından da güzel. Maskenin rengi altın sarısı. İçerisinde çok küçük altın ışıltıları var. Çok şahane kalıcı, karemelimsi bir kokuya sahip.  Saçlarımı bu serinin şampuanıyla yıkadıktan sonra bu üründen avcuma çok az alıp saç boylarıma masaj yapıyorum ve 5-10 dakika kadar bekletiyorum ve saçlarım ipek gibi oluyor. Bu ürünü haftada en fazla 3 kez kullanıyorum.
 
Kerastase Elixir Ultime Creme Fine 150 ml: Bu ürünü havluyla saçlarımın nemini aldıktan sonra saç boylarıma uyguluyorum. Ürün beyaz renkte, losyon kıvamında bir ürün. Onun da  içerisinde altın ışıltıları var. Ayrıca saçın kolayca taranmasını da sağlıyor. Kokusuz bir ürün bu.
 
Kerastase Elixir Ultime Oleo Complexe Versatile Beautifying Oil 125 ml: Bu ürün  son dokunuş için kullanıyorum. Bir basım bu yağdan alıp sadece saç uçlarıma masaj yaparak uyguluyorum ve 10 dakika kadar bekleyip saçlarımı kurutacaksam kurutuyorum, düzleştireceksem düzleştiriyorum. Saçlarım yumuşacık oluyor.
 
Sevgiler...

2 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Şampuan 65 TL
      Maske 110 TL
      Krem 105 TL
      Yağ 100 TL

      Fakat daha uygun fiyata bulunabilecek internet siteleri var. Ben kuaförümden olmazsa www.sachane.com'dan alıyorum. O siteden daha uyguna bulmak mümkün. :)

      Sil