24 Haziran 2014 Salı

Yeşil Çay Katı Parfüm - Green Tea Solid Perfume

Selam arkadaşlar,
Bu yazımda sizlere çok severek kullandığım L'occitane markasının bir ürünü olan Yeşil Çay Katı Parfüm'den bahsetmek istiyorum. Siz de benim gibi mevsim geçişlerinde parfüm, çiçek kokusu vb. kokusu duyduğunuzda burun kaşıntısı, hapşırma vb. durumlardan muzdaripseniz işte bu zamanlarda başvurabileceğiniz ürün.
 
Green Tea Solid Perfume
 
Bahar ve Yaz mevsimlerinde genellikle şekerli ve baharatlı kokulardan uzak durup, ıhlamur, yeşil çay, limon esansları içeren ürünleri kullanmayı tercih ediyorum. Son 2-3 aydır tüm parfümleri raflardan uzaklaştırıp daha hafif kokulara sahip ürünlere yöneldim.
 
Green Tea Solid Perfume
 
Bu ürünü L'occitane Online Mağazası'ndan yaz indiriminde satın aldım. İndirim hala devam ediyor. İndirimli Fiyatı: 17 TL.  Üstteki resimde de görebileceğiniz gibi beyaz mum görünümünde. Parmaklarınızı değdirdiğinizde vücut ısınızla beraber yumuşayan bir yapısı var fakat yağlıymış hissi veren bir ürün değil. Mis gibi yeşil çay kokuyor. Ürünü kulaklarımın arkasına, el bileklerime, kollarımın içerisine uyguluyorum. Gün içerisinde ihtiyaç duydukça tekrarlıyorum. Bu üründe en çok tereddüt ettiğim şey koku acaba likit parfümlerdeki etkiyi verir mi sorusuydu. Ama ürün beni yanılttı. Başkaları da bu kokuyu kullandığımda parfümümü hissediyor.
 
Green Tea Solid Perfume
 
Ürünün alt kısmında da üstteki resimde gördüğünüz üzere ürünün son kullanma tarihi var. Ürün ömrü ortalama 3 yıl. L'occitane'ın ürünlerini severek kullanıyorum. Ambalajları da çok hoş. Ürün biter bitmez ambalaj koleksiyonumun bir parçası olacak.
Sevgiler...

4 yorum:

  1. Güzel günlerde kullan, hiç katı parfüm kullanmadım ama şimdi merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de raflarda gördüğümde "Likiti varken katısını napcam yeaa" diye düşünüyordum ama farklıymış, seyahat için çok ideal bir ürün, taşıması kolay, kokusu rahatsız etmiyor, hem de mis gibi kokuyor :)

      Sil
  2. Aa kati parfumleri cok severim. Ambalaji gercektrn muthis :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim ilk deneyimim, ben de çok sevdim. Bildiğin başka marka var mı katı parfüm üreten?

      Sil