11 Temmuz 2013 Perşembe

Öylesine bir alışveriş :)


Selam arkadaşlar :))
Yazın yapacak bir şey bulamayınca alışverişe dadanıyor insan.  Bu alışveriş gerçekten bir can sıkıntısının dışa urumu gibi oldu. İhtiyacım olmamasına rağmen topladım gene bir sürü şeyi.
 
Aldıklarıma gelecek olursak;

1. NIVEA Soft Nemlendirici Bakım Kremi

Kendimi bildim bileli vardır bu krem. Bizim evde hiç bir kozmetik ürün bulunmasa bile bu krem bulunur. Çoğu zaman yanımdan ayırmam. Dirseklerime, dizlerime sık sık uygularım. Kokusu da şahane. Vazgeçilmezlerimden.
 
2. Dalan d'Olive El & Vücut Kremi

Kuru ve Normal cilt tipleri için ideal bir krem. Kullandığım sivilce ilacı sebebiyle cildim çok kuru ve hassas. Bu krem tam bana göre diyebilirim. Hem de emilimi çok iyi. Normalde çoğu el kremi sürdüğüm zaman ellerimi terletiyor. Fakat bu kremin emilimi gayet iyi. Terleme gibi bir problem yaşamıyorsunuz.

3 - 4. Dalan d'Olive d'Olive Duş Jeli

Bu ürünleri ilk defa kullanacağım. Kokuları bildiğimiz zeytinyağlı sabun kokusunun tıpkısının aynısı. Çok temiz kokuyor. Umarım kalıcılığı vardır. Deneyip göreceğiz. 3 numaralı olan parabensizmiş. Parabenlisini niçin aldım hiçbir fikrim yok. Farklarını görebilecek miyim acaba? :)))

5 - 6 - 7. Olivos Zeytinyağlı Sabunlar

Sırasıyla Adaçaylı, Kekikli ve Hamam Kokulu sabunlar. Deneme fırsatım henüz olmadı fakat bu tür otantik ürünlere bayılıyorum. Zaman zaman duş jellerinden bıkıyorum ve zeytinyağlı sabunlara dönüş yapıyorum. Çok güzel kokuyorlar. Kullanacağım günü de sabırsızlıkla bekliyorum.

8 - 9. Dalan d'Olive Yoğun Bakım Kremi

Bu ürünün Dalan d'Olive El & Vücut Kremi'den farkı daha yoğun bir kıvama sahip oluşu. Bu tür kremler daha çok kış aylarında daha rahat kullanılabilecek kremler. Ben bu kremleri dudaklarıma uygulamak için aldım. Daha önce de bahsetmiş olduğum sivilce ilacı dudaklarımla birlikte tüm vücudumu kuruttu. Ancak bu tür  yoğun kremler derdime çare olabiliyor.

4 yorum:

  1. Güle güle kullan canım.Eğer duş jellerinin kokusu kalıyorsa süğer çünkü çok güzel kokuyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ablacım :) Çok güzel sabunumsu kokuları var umarım kalıcıdır kokuları :)

      Sil
  2. iyi günlerde kullan :) şu paraben olayını anlamış değilim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :))

      Kozmetik sektöründe kullanılan koruyucu bir kimyasalmış.

      Ben de anlamış değilim. Bir ürünün hem parabenlisini hem de parabensizini üretiyorsun ve parabenlisinin de satılmasını istiyorsun. Değişik gerçekten..

      Sil