12 Eylül 2013 Perşembe

Bitenler - Ağustos 2013


1. Gliss - Ultimate Oil Elixir Şampuan
 
Bu şampuanın en sevdiğim özelliği saça ışıltılı bir görünüm vermesi oldu. Kullananlar bilirler, şampunın içinde altın rengi ışıltılar var. Saça yumuşaklık vermesi açısından değerlendirecek olursak röfleli saçlarıma orta dereceli bir yumuşaklık verdi. Kesinlikle bunu kullanırken saç bakım yağlarından yardım almak mantıklı bir karar olacak bence. Ama saçlarında röfle olmayanlara tavsiye edebileceğim bir şampuan. Yanık şekerimsi bir kokusu var, bu nedenle severek kullandım bu şampuanı.
 
2. Live Clean Exotic Nectar - Argan Oil Conditioning Mask
 
Tek kelimeyle rezil bir ürün. Sadece şampuanlayıp çıksam banyodan daha yumuşak olurdu saçlarım. Arkadaşlar saç maskesi için çok para bayılmaya gerek yok. Elseve marka maskeler, Live Clean'in bu maskesine bin basar kesinlikle. Kokusu da bir garip. Ama ben diğer Live Clean ürünlerinden memnunum. Bir sıkıntı yaşamadım diğer ürünleriyle. 

3. Gliss - Ultimate Repair Çift Fazlı, Onarım ve Parlaklık Spreyi

Adından da anlaşılacağı gibi çift fazlı bir bakım ürünü. Kullanmadan önce iyice bir çalkalamanız gerekiyor. Güzel bir ürün. Saçın kabarmasını önlüyor. Saçı ağırlaştırmıyor kesinlikle. Olmasa da olur diyebileceğim ürünlerden bir tanesi. Bir daha alacağımı sanmıyorum.

4. La Roche Posay Yüz Yıkama Köpüğü

Hassas bir cildim var. Bu aralar cildimle alakalı bir ilaç tedavisi de gördüğüm için yüz bakımıma daha bir özen göstermem gerekiyor. Bu üründen çok memnunum. Cildimi kurutmuyor, Nazikçe temizliyor. Bu ürünü ben daha çooook alır kullanırım. Herkese de gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir ürün.

5. Emotion Love Deodorant

Ay bıktım bu üründen. Kokusu çok güzel bir gül kokusu fakat fışır fışır terliyorum ben bu deodorantı kullanınca. Uzun bir süre elim gitmez bu ürüne.

6. Flormar Nail Polish Remover Grape Seed Oil

Bu ürünü flormar standındaki bayanı kırmamak adına almıştım. Kullanılası bir ürün. Ama Watsons'a ve Gratis'e girdiğimde nedense başka başka asetonlara giditor elim. Sözün kısası, memnun kaldım ben bu üründen. Flormar standına uğradıkça alırım bu ürünü diye düşünmekteyim.

7. Gliss Oil Nutritive Saç Bakım Maskesi

Hiç koklama fırsatınız oldu mu bu Gliss'in Oil Nutritive serisinin ürünlerini. Şahane kokuyorlar. Bu ürünü saçıma her banyoda avuç avuç uyguladım, fakat hiç bir işe yaramadı. Saçlarım röflesizken yumuşacık olurdu fakat şimdi olmuyor, yetmiyor saçlarıma. Saçları röflesiz olan bayanlara önerebileceğim bir ürün. Saçları röfleli olan bayanlar, başka ürünlere yelken açmakta fayda var. Bir daha alacağımı sanmıyorum bu ürünü.

Bir dahaki yazımda görüşmek üzere arkadaşlar :)...

2 yorum: