18 Nisan 2014 Cuma

KERASTASE Couture Styling Laque Couture Orta Tutucu Şekillendirici Sprey 300 ml.

Selamlar arkadaşlar, bu yazımda sizlere Kerastase'in orta tutuculukta olan saç şekillendirici spreyinden bahsedeceğim. Ürün Kerastase'in "Son Dokunuş" serisinden. Ürünün özelliği saçı sertleştirmeden sabitlemek. Saçlarımı çok fazla şekillendiren biri değilim. Bu ürünü saçımın kabarmasını ve elektriklenmesinin önüne geçmek için kullanıyorum. 


Ürün gerçekten başarılı. Uyguladıktan sonra hafif bir yapışkanlık hissine benzer bir his bırakıyor fakat 5 - 10 dakika sonra sanki kullanmamış gibi doğal bir görünüm veriyor. Normalde saç spreyi pek kullanmam fakat saçı sertleştirmeden forma kavuşturduğu çok hoşuma gitti ve günlük olarak kullanmaya başladım. 

Nasıl Uyguluyorum?

Banyodan çıktığımda havluyla saçlarımın nemini aldırıyorum. Nemli saçlarıma günlük kullandığım saç bakım serumunu uyguluyorum. Serumu saçlarımın emmesi için 10 - 15 dakika bekliyorum. Daha sonra saçlarımı tarayarak kurutuyorum. Kurutma işleminden sonra 10 dakika daha bekliyorum ve saçlarımı ellerimle düzelterek, 15 - 20 cm uzaklıktan ihtiyacım kadar Kerastase saç spreyini uyguluyorum. Saçlara doğal şekilli bir görünüm veriyor.

Ürünün fiyatı 55 - 65 TL arasında değişmekte. Ben 54 TL'ye almıştım. Kullanım süresine bakılacak olursa gayet uygun bir fiyat bence. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

Herkese iyi hafta sonları...:).

5 yorum:

  1. merhaba blogun hayırlı olsun..bu ürün bende de var 1-2 kere kullandım bir daha kullanmadım ama şimdi kullanma şeklini denemek için dolaptan çıkarmam gerek :) :) bende beklerim http://bornova74.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. İzlemeye aldım bile :)

      Hemen hemen her gün bu şekilde uyguluyorum bu ürünü. Kerastase saç bakımında gerçekten uzman bir marka. Bir de bu şekilde dene bakalım memnun kalacak mısın :).

      Sevgiler...

      Sil
  2. Merhaba canım bloğunda çok yararlı şeyler var takibe aldım hemen:) Saçların hacimli görünmesini sağlar mı acaba bu sprey diplerine sıksam?
    Bana da beklerim bu arada:
    hersheydenbirazcik.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen saçını sertleştirmeden doğal bir hacim veriyor ve saçları büyün bütün değil tel tel sabitliyor. Ben çok memnun kaldım. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

      Bu arada takipteyim :)

      Sil
  3. Blogunu çok sevdim ve takibe aldım.Kendi bloguma da beklerim.:))
    http://makyajileilgilihersey.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil