16 Nisan 2014 Çarşamba

Kerastase - ELIXIR ULTIME Grand Crus Moringa Özlü: Yıpranmış Saçlar

Selam arkadaşlar, bu yazımda sizlere çok severek kullanıp bitirmiş olduğum bir Kerastase ürününden bahsedeceğim. Ürün bir saç serumu. Bugüne kadar en azından 4 farklı markanın saç bakım serumlarından kullandım fakat bunun kadar hafif yapılısı ilk defa karşıma çıktı. Bu ürünü saç uçlarımın kuruluğundan şikayetçi olduğum için almıştım. Üründen çok memnun kaldım. Yoğunluğu sudan biraz daha fazla denilebilir. Saça çok kolay yayılıyor. Islak saça uyguladıktan 10 dakika sonra saç ürünü çok çabuk emiyor. Kuruduktan sonra saçlarınız ürünü hiç sürmemiş gibi aynı hacminde oluyor. Kokusu da şahane. Saçı gerçekten yeniliyor ve yıpranmasını önlüyor. Bu ürünü 2 ay kullandım. 


Kullanımı: Ürünü öncelikle elimize döküyoruz. Elimize yayıyoruz ve nemi alınmış saçlarımızın boylarına yukarıdan aşağı hareketlerle yayıyoruz. Sürer sürmez saçlarınız ışıl ışıl oluyor. 10 - 15 dakika bekledikten sonra saçımıza istediğimiz işlemi uygulayabiliriz. Gördüğüm ilk fırsatta  bu üründen tekrar alacağım. Size de gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. İyi akşamlar herkese...

2 yorum:

  1. Yapısı yağlı mı ? bir de fiyatı nedir acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yağlı, ama çok ince bir yapısı var. Ama saçta yağlı bir his bırakmıyor. 2 ay önce kuaförden 90 TL'ye almıştım ama kozmetik sitelerinde daha uygun fiyata bulmak mümkün ablacım :)

      Sil