4 Haziran 2014 Çarşamba

WELLA PRO SERIES PARLAKLIK ŞAMPUANI - SAÇ KREMİ

Selam arkadaşlar :)))...
Bu yazımda sizlere saçlarıma ceza gibi gelen iki WELLA ürününden bahsedeceğim. Aldığım güne yazıklar olsun. Saçlarıma etmediklerini bırakmadılar. Perakendede satılan şampuanların en kötü geleniydi saçlarıma aşağıda görsellerini görmüş olduğunuz iki ürün.

Wella Şampuan
 Google görselidir.

Öncelikle şampuanından bahsedeceğim. Birçok yabancı blog sayfasında bu ürünle ilgili büyük övgüler olduğunu görüp de aldım bu ürünü. Avrupa'da farklı bir içerikle mi satılıyor acaba diye de düşünmedim değil. Bu ürünü 15 gündür kullanıyorum. Saçlarım resmen evrim geçirdi. Açık bırakamaz oldum. Sanki saç değil de keçe. Saç diplerimde de bir kaşıntı bir gerginlik. Düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum. Kokusu da hani uçlu kalem uçları var ya aynı o. Çok fena bir ürün bu. Belki diğer ürünleri iyidir ama PARLAKLIK vaadinde bulunan ürün tam bir fiyasko oldu benim için.
 
Wella Saç Kremi
 Google görselidir.
 
Gelelim saç kremineee... Kremi şampuanından iyi. Böyle bir şampuandan sonra az da olsa bir çeki düzen verebiliyorsunuz saçlarınıza ama o saç taranmıyor. Barbie bebek saçları var ya aynı o forma sokuyor saçlarınızı taranmıyor ya. Bunun kokusu güzel ama ürün performansı çok vasat. Pişmanın verdiğim paraya.. Çok bir şey değildi ama olsun birikirdi o para.
 
Reklam sloganını okudukça gülüyorum ya. Stilistlerden ilham alınmış da üretilmiş WELLA ProSeries.. Şaka mısınız siz?
 
Ben bu ürünü Migros'tan almıştım. Ama geçen hafta gittiğimde raflardan kaldırılmış WELLA ürünleri. Umarım kendisine bir çeki düzen verip de geri döner. Yoksa gerek yok bence piyasadaki diğer şampuanlar daha iyi bence.

2 yorum:

  1. Hiç denemediğim bir marka :/ barbie bebek saçı yorumun çok hoş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence hiç deneme. ProSeries serisi coşmuş resmen.

      Bugün kaç aydır kıyamadığım saçlarıma az da olsa kıyıp kestircem.

      Sil